top of page
mar_4439.jpg

Projektarbeten

Vi finns tillgängliga som koreografer, dansare och konstnärliga ledare för konstnärliga projekt inom jazzdans som scenisk konstform

Läs mer

Här kan ni läsa mer om projekt vi gjort.

2-årigt residens 

 Möten i dansen,

2020 - 2021

JAZZDANSKOLLEKTIVET M Art Lab i Motala.

Ett samarbete mellan Region Östergötland, Riksteater Östergötland, Motala teaterförening, K - ringen och Motala kommun. Med stöd av Statens kulturråd. 

Projektet syftar till att fördjupa och befästa dansens position ytterligare genom mötet mellan professionellt konstnärskap, lokalt arrangörskap samt en unik plats och dess invånare.

M Art Lab är i slutfasen av två års residens i Motala och avslutar med föreställningen VERK Motala 

Premiär den 15 Oktober 2021.

I denna föreställning medverkar communitygruppen MODA och dansare från Motala kulturskola. Filmer av Marcus Tari, Annette Alsiö´s arbete och platser från Motala lyfts fram och synliggörs på scenen som byggts upp på Bona folkhögskola i samarbete med Fegge och Matte AB.

mar_8860-2.jpg

Konstnärligt samarbete med glaskonstnären Annette Alsiö

Glas är dans.

Vi utvecklar vår danskonst och Annette sin glaskonst genom att titta på varandras hantverk och samexistera i varandras arbetsrum. Mötet är ett pågående projekt som i nuläget har sammanfattats i film, koreografi och glasutställning,  på kulturhuset Sjöängen i Askersund. Håll ögonen öppna för vi vill in i Hyttan och värmen igen med denna fantastiska glaskonstnär!

18019679902315384.jpg
bottom of page