top of page

Marcus Tari

Foto och Film

Vi har ett nära samarbete med Marcus Tari som fotograferar och filmar under processerna och därmed tillför sin konstnärlighet in i projektet. Hans verk finns med i de platsspecifika föreställningarna så som i de sceniska.

Utbildad dansare i Tyskland och just nu yrkesverksam som lärare och gästkoreograf i skolor runtom i Europa samt är konstnärlig ledare för organisationen Recoil som anordnar workshops med inriktning på rörelse, dans, kroppen och förståelsen runt det. Som fotograf har han följt danskompanier och filmat och fotograferat dansföreställningar i Tyskland, Kroatien, Italien, Holland mfl, samt runtom i Sverige.

mar_7860.jpg

Annette Alsiö

Glaskonstnär

Ur en pågående kollaboration mellan glaskonstnären Annette Alsiö.och M Art Lab skapas dansande glas, kroppar som dricksglas och glaskoreografi.

Annette tillbringar mycket tid i sin verkstad i Motala där hon jobbar främst med glas, men även med andra material. Hon driver en liten butik i direkt anslutning till verkstaden, men tar även emot specialbeställningar från kunder med egna idéer. 

Learn more
thumbnail_img_2677.jpg

Sigrid Ottoson och Elsa Hasselgärde

Folksångrskor och berättare

Elsa Hasselgärde, utbildad i folksång och svensk folkmusik på fiol vid Malungs folkhögskla och musikskolan Ingesund. Utbildad i genusvetenskap vid Stockholms universitet och tidigare guide vid Kvinnohistoriskt muséeum i Umeå.


Sigrid Ottosson, folkmusiker och musiklärare utbildad vid Umeå unsiversitet. Lång scenvana med utgångspunkt i muntligt berättande och folklig sång. Utbildad i genuspedagogik samt kurs i musikalisk interaktion vid musikhögskolan i Rostock.Learn more
mar_2534.jpg

Möten i dansen

Residens i Motala

Ett tvåårigt projekt i Motala där M Art Lab vidareutvecklat VERK tillsammans och i samarbete med Annette Alsiö, Communitygruppen MODA, Motala industrimuseeum, K-ringen, Motala kommun på Charlottenborgs slott, i verkstadsområdet och vid Göta kanal.


164203043_10159276212375513_3260580311094102565_n.jpg

Samarbetspartners.

Inga grupper för tillfälletNär en grupp skapats kommer den att visas här.
bottom of page